Leden aan het woord - Relatiebemiddeling Jet & Sjef

Jet (63) was op zoek naar iemand die net zo veel van wandelen en natuur houdt als zij en ook op zoek naar iemand om warmte en gezelligheid mee te delen. Ook de rest van haar profiel sloot zeer goed aan bij dat van Sjef (67).

Jet: "Ik vertel altijd graag hoe ik Sjef twee jaar geleden ontmoette. Via een relatiebureau! Ik was me wel bewust van het feit dat ik met mijn leeftijd niet zo heel makkelijk te bemiddelen zou zijn. Ik heb al heel wat bagage en ik ben natuurlijk door de jaren heen ook kritischer geworden."

" Ik wist precies wat ik wilde en naar wie en wat ik op zoek was. Ik informeerde de consulente dan ook over mijn uitgebreide eisenpakketje; een man die mijn passies deelt, op hetzelfde denkniveau zit en net als ik op zoek is naar een fijne ‘kameraad’ om ervaringen mee te delen. Ik heb vrij lang op een voorstel gewacht en ondertussen zelf ook niet stil gezeten, maar op een gegeven moment was het daar dan. Toen ik het contactvoorstel van Sjef kreeg, was ik niet direct enthousiast. Hoewel zijn profiel vrijwel voldeed aan de meeste van mijn wensen, vond ik hem er op de foto nogal oud uitzien. Haha, hoor mij nou, ik ben ook de jongste niet meer! Nooit geschoten, is altijd mis, heb ik gedacht en ging toch op het voorstel in. Ik gaf ons dus een kans en opmerkelijk genoeg was onze eerste ontmoeting meteen romantisch! We hebben uren samen vogels gekeken op de Vlietlanden."

Sjef: "Ik kreeg na jaren alleen te zijn geweest een inschrijving bij Ilse Relatiebemiddeling cadeau van mijn kinderen. Ik was het er niet zo heel blij mee en had ook zo mijn bedenkingen. Ik, een oude brombeer, was toch niet te koppelen? Niets bleek minder waar. Toen ik bij de consulente voor een gesprek kwam, had zij zelfs al iemand in gedachte voor me. Jet had namelijk haar traject van de inschrijving bij dezelfde consulente gedaan. Ik ben er nog steeds niet over uit of dat nou toeval was of niet … "

"Jet was ook voor mij het eerste contactvoorstel. Vanaf het moment dat we elkaar spraken, hebben we het fijn gehad. Voor de eerste ontmoeting hebben we er wel voor gekozen om iets gaan doen wat we beiden leuk vinden en waarbij we zeker waren van voldoende gespreksstof. Nu een jaar later kan ik het iedereen aanbevelen die denkt dat hij of zij te oud is om langs deze weg een partner te vinden. Je moet het gewoon doen! Ik denk dat wij als ouder stel daar wel een levend voorbeeld van zijn."

Vorige: Volgende:

Relatiebemiddelingsconsulenten van Ilse Relatiebemiddeling
Klik op een locatie voor de daar werkzame consulent(en)