Bemiddeling in tijden van het coronavirus

In deze tijd waarin het bestrijden van het coronavirus veel in ons leven bepaalt, is afstand houden het nadrukkelijke devies. Vanzelfsprekend staat onze gezondheid voorop, maar dat maakt het verlangen naar een partner voor veel mensen niet minder.

Ilse is een persoonlijk partnerbemiddelingsbureau. En persoonlijke partnerbemiddeling heet ‘persoonlijk’, omdat alle leden via een persoonlijk intakegesprek zijn en worden ingeschreven, zodat ook een persoonlijk persoons- en partnerprofiel kan worden opgesteld, met een naar verwachting hogere slagingskans als logisch gevolg.

Als van die inschrijfwijze wordt afgeweken, via beeldbellen bijvoorbeeld, kun je niet meer spreken van ‘persoonlijke bemiddeling’. Wij zijn een persoonlijk bemiddelingsbureau en zullen onze intakegesprekken dus ook als zodanig blijven uitvoeren. Hierbij nemen wij uiteraard alle voorzorgsmaatregelen die het RIVM verplicht en adviseert:

Hygiënemaatregelen bij intake: 

  • Bij binnenkomst zal de voordeur worden geopend, waarna gevraagd zal worden even te wachten met binnenkomen zodat we kunnen voldoen aan de 1,5 meter  afstandsregel;
  • Voor en na iedere cliënt desinfecteren we onze handen en vragen we voorafgaand aan elk gesprek ook aan de cliënt(en) hun handen te desinfecteren;
  • Na elk gesprek worden de deurkrukken van (mogelijk) gebruikte deuren, kranen en de armleuningen van de stoelen gedesinfecteerd;   
  • Koffie, thee en water worden geserveerd met de 1,5 meter afstandsregel; 
  • Vanzelfsprekend is de setting tijdens het gesprek in lijn met de afstandsregel.

Na inschrijving geldt dat in onze visie het persoonlijk contact tussen leden het fundament is van een partnerrelatie, ondanks alle mogelijkheden die de digitalisering de ‘relatiewereld’ biedt. Oftewel vanuit persoonlijk contact elkaar leren kennen, is de meest zuivere manier een relatie te ontwikkelen.

Zonder onze visie te verloochenen, bieden we leden in coronatijd aanvullend de mogelijkheid elkaar op eigen wijze en eigen verantwoordelijkheid te gaan leren kennen. Het bureau stelt leden daartoe in de gelegenheid elkaar telefonisch te spreken en onderling te overleggen wat de mogelijkheden en preferenties zijn voor nadere kennismaking.

Heb je verder nog vragen en/of wil je een telefonische afspraak maken, neem gerust contact op. Via onze onlineagenda kun je een belafspraak maken, waarin we graag onze mogelijkheden met je bespreken en eventueel een vervolgafspraak kunnen inplannen.

Relatiebemiddelingsconsulenten van Ilse Relatiebemiddeling
Klik op een locatie voor de daar werkzame consulent(en)