Ervaringen van leden

Regelmatig worden wij benaderd door bladen en t.v.programma's, met het verzoek of leden die elkaar via ons relatiebureau gevonden hebben, hun verhaal willen doen. Soms honoreren we zo'n verzoek, uiteraard alleen met toestemming van de klanten. Het onderstaande relaas is in dat kader afkomstig uit het weekblad Margriet. Het is het verhaal van Ingrid en Ferdy, die door Ilse werden gematcht.

Ingrid: “Via internet weet je nooit wie je ontmoet, dus leek me het veilig om het via een relatiebemiddelingsbureau te proberen. Ik kreeg een formulier met daarop Ferdy's foto en wat algemene gegevens; een presentatie zoals ik die zelf ook had gemaakt. Maar de tekst leefde niet zo voor me, dus ik wilde het voorstel eigenlijk afwijzen. Volgens mijn vriendin kon ik iemand niet beoordelen aan de hand van een A4-tje, dus heb ik toch gereageerd. Ferdy belde voor een afspraak: hij was heel kort en direct en dat bracht me aan het twijfelen. Maar de afspraak stond. We spraken af om naar een café te gaan: was het niets, dan kon ik na één drankje weer weg. Maar ik vond hem meteen leuk. Ik had ook niet het idee dat we continu aan het aftasten waren of we wel bij elkaar pasten. Dat vond ik bijzonder, want dat had ik wel gehad met eerdere internetdates. Toch had ik mijn reserves, misschien was ik te vaak teleurgesteld. Ik heb de tweede date afgewacht om te kijken of die ook zo leuk was. En dat was het geval”.

Ferdy: “Ik heb een drukke baan, ging niet uit en in mijn vriendenkring had iedereen al een relatie. Daardoor was de kans om iemand te ontmoeten heel klein. Bovendien ben ik geen held in contact leggen en internetdaten vond ik te onpersoonlijk; een relatiebemiddelingsbureau paste beter bij mij. Op onze eerste afspraak kwam ik te laat en dat brak het ijs. Het klikte meteen, maar ook ík vroeg me af of dit niet eenmalig was. We waren de eerste keer ook erg bezig met: passen we bij elkaar? Daarna viel dat gelukkig weg, toen vonden we elkaar gewoon leuk.”

Meer verhalen van oud-leden zelf over hun perfecte match? klik hier!

N.B.: Om de privacy van onze leden te waarborgen, zijn zoveel mogelijk fictieve namen gebruikt.

Relatiebemiddelingsconsulenten van Ilse Relatiebemiddeling
Klik op een locatie voor de daar werkzame consulent(en)