Relatiebureau: over ons

Ilse Relatiebemiddeling is een relatiebureau dat in 1997 werd opgericht. Wij richten ons op hoger opgeleide singles binnen (en iets buiten) de Randstad op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en de directie van het bureau wordt gevoerd door Ilse Wenderhold.

De contactgegevens zijn:

Ilse Relatiebemiddeling
t.a.v. I. Wenderhold
Relatiebureau voor duurzame partnerrelaties
Keizersgracht 391 A
1016 EJ Amsterdam
020 – 244 28 53
info@ilserelatiebemiddeling.nl

Naast de centrale inschrijflocatie op het hoofdkantoor in Amsterdam heeft Ilse consulenten in Utrecht, Voorburg (vlakbij Den Haag) en natuurlijk in Amsterdam zelf.

N.B.: binnen de relatiebemiddeling bestaat nog altijd geen door de Rijksoverheid erkende opleiding tot relatieconsulent, noch vanzelfsprekend een beroepscode voor consulenten. Beide zaken zijn opmerkelijk, want consulenten doen niet alleen gespecialiseerd werk, maar hebben bovendien met zeer gevoelige privé informatie te maken.
Ilse werkt uitsluitend met academisch geschoolde psychologen als consulent en de beroepscode die zij hebben, valt onder het tuchtrecht en bestaat uit meer dan 100 artikelen. Een betere waarborg voor deskundigheid, integriteit, kwaliteit en zorgvuldigheid voor het omgaan met jou en je gegevens zul je daarom in de huidige relatiebemiddeling niet vinden.

Ilse Wenderhold