Relatiebemiddeling: je slagingskans

Een relatiebemiddelingsbureau kijkt wie de partner is die echt bij je past en helpt je die te vinden. Maar welk relatiebureau doet dat het beste, oftewel bij welk bureau heb je een hoge slagingskans?

Aantoonbaar een hoge slagingskans

Ilse Relatiebemiddeling is het relatiebureau dat je (aantoonbaar) een hoge slagingskans biedt. Wij maken namelijk vanaf onze start gebruik van een wetenschappelijk erkende persoonlijkheidsvragenlijst (zie ook het artikel daarover in de Volkskrant van 20 februari 2020). De test wordt aanbevolen door het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en mag daarom alleen door academisch geschoolde psychologen worden geanalyseerd en geïnterpreteerd. Al onze consulenten zijn dat dan ook.

Het resultaat van de test die wij hanteren, is een score op 30 duurzame persoonlijkheidseigenschappen. Deze 30 eigenschappen bieden de informatie en de sleutel voor het inzicht in wie je écht bent. Deze informatie – en met name de kwaliteit daarvan – is in dezelfde tijd op geen enkele andere manier te verkrijgen. Toch kunnen we die informatie niet simpelweg met behulp van een computerprogramma ‘matchen’ met die van andere leden. De menselijke gevoelsfactor kan in de liefde nu eenmaal niet door een computerprogramma worden vervangen, hoe zeer sommige datingsites je ook van het tegendeel proberen te overtuigen. Oftewel ‘mensenkennis’ en ‘kennis-over-mensen’ zijn beide nodig.

Daarom moeten we het resultaat voor iedere kandidaat afzonderlijk analyseren en vervolgens vertalen naar een individueel profiel: wat zoek je emotioneel in een relatie en wie past daarom bij jou? De resultaten van de persoonlijkheidsvragenlijst zijn in dit proces van grote waarde, omdat hierdoor een kwalitatief beter profiel is op te stellen dan zonder dit middel mogelijk zou zijn.

En met een kwalitatief beter profiel kun je natuurlijk beter matchen, met een hoge slagingskans als gevolg. Maar hoe dan, oftewel hoe word je slagingskans nu eigenlijk precies bepaald?

Je slagingskans

Je slagingskans bij een relatiebureau wordt bepaald door:

  • de grootte van het bestand
  • de kwaliteit van je profiel en daarmee van de mogelijke matching
  • je eigen inzicht in wie het best bij je past en waarom.

Ilse Relatiebemiddeling biedt op al deze factoren een meerwaarde:

1. De grootte van het bestand > we bestaan al meer dan 20 jaar

Ilse Relatiebemiddeling bestaat al meer dan 20 jaar. Dat is alleen mogelijk (geweest) als ieder jaar opnieuw veel mensen lid worden van ons bureau. Binnen de Randstad beschikken wij dan ook over een groot bestand van hoog opgeleide singles die serieus op zoek zijn naar een duurzame relatie.

2. De kwaliteit van je profiel > een betere match

Ilse Relatiebemiddeling gebruikt zoals boven toegelicht een wetenschappelijk erkende persoonlijkheidsvragenlijst, waarmee we een kwalitatief superieur persoons- en partnerprofiel opstellen. Gecombineerd met de expertise van onze hoogopgeleide consulenten, persoonlijke begeleiding en onze ervaring van meer dan 20 jaar kunnen we een betere match maken.

3. Je eigen vermogen > persoonlijk en deskundig advies over je relatievalkuilen

Over partnerrelaties is inmiddels veel bekend. Zo kunnen bijvoorbeeld bepaalde ideeën of verwachtingen je in je relatie parten spelen en is de hechting met je ouders van invloed op je partnerkeuze. De specifieke én binnen de relatiebemiddeling unieke deskundigheid van onze consulenten maakt dat wij middels advisering je relatievalkuilen kunnen opsporen en zo jouw eigen inzicht in wie het best bij je past en waarom kunnen vergroten.

Bij welk relatiebureau heb je een hoge slagingskans?

Samenvattend: ieder relatiebureau zegt (natuurlijk) dat ze je goed matchen en een hoge slagingskans bieden, maar dat wordt dan of niet onderbouwd, of is gebaseerd op zogenaamd gerealiseerde slagingspercentages (zogenaamd omdat dergelijke claims eenvoudig niet te controleren zijn). Ons bureau zegt niet alleen dat we je een hoge slagingskans bieden, maar maakt dat ook duidelijk aan de hand van heldere en verifieerbare informatie over de factoren die je slagingskans bepalen. Als je hoger opgeleid bent en woonachtig in de Randstad (of iets daarbuiten), is Relatiebureau Ilse dus een goede – en misschien wel je beste keuze. Wij komen dan ook graag met je in gesprek.

Relatiebemiddelingsconsulenten van Ilse Relatiebemiddeling
Klik op een locatie voor de daar werkzame consulent(en)