Relatiebemiddeling: je slagingskans

Een relatiebemiddelingsbureau kijkt wie de partner is die echt bij je past en helpt je die te vinden. Maar welk relatiebureau doet dat het beste, oftewel bij welk bureau heb je de hoogste slagingskans?

Aantoonbaar de hoogste slagingskans

Ilse Relatiebemiddeling is het relatiebureau dat je de hoogste slagingskans biedt in het jaar direct na je inschrijving. Nu zegt ieder relatiebureau dat (natuurlijk), maar wij tonen dat ook aan (zie hierna).

Wetenschappelijk erkend en het beste profiel

Ilse Relatiebemiddeling maakt vanaf haar begin gebruik van een wetenschappelijk erkende persoonlijkheidsvragenlijst. Deze test wordt aanbevolen door het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en mag daarom alleen door psychologen worden geanalyseerd en geïnterpreteerd. Al onze consulenten zijn dat dan ook.

Het resultaat van de test die wij hanteren, is een score op 30 duurzame persoonlijkheidseigenschappen. Deze 30 eigenschappen bieden de informatie en de sleutel voor het inzicht in wie je écht bent. Deze informatie – en met name de kwaliteit daarvan – is in dezelfde tijd op geen enkele andere manier te verkrijgen. Toch kunnen we die informatie niet simpelweg met behulp van een computerprogramma ‘matchen’ met die van andere leden. De menselijke gevoelsfactor kan in de liefde nu eenmaal niet door een computerprogramma worden vervangen, hoe zeer sommige datingsites je ook van het tegendeel proberen te overtuigen. Oftewel ‘mensenkennis’ en ‘kennis-over-mensen’ zijn beide nodig.

Daarom moeten we het resultaat voor iedere kandidaat afzonderlijk analyseren en vervolgens vertalen naar een individueel profiel: wat zoek je emotioneel in een relatie en wie past daarom bij jou? De resultaten van de persoonlijkheidsvragenlijst zijn in dit proces van grote waarde, waardoor een kwalitatief beter profiel is op te stellen dan zonder dit middel mogelijk is.

En met een kwalitatief beter profiel kun je natuurlijk beter matchen, met een hogere slagingskans als gevolg. Maar hoe dan, oftewel hoe word je slagingskans nu eigenlijk precies bepaald?

Je slagingskans

Je slagingskans bij een relatiebureau wordt bepaald door:

  • de grootte van het bestand
  • de kwaliteit van je profiel en daarmee van de mogelijke matching
  • je eigen inzicht in wie het best bij je past en waarom.

Ilse Relatiebemiddeling biedt op al deze factoren een meerwaarde:

1. De grootte van het bestand > het grootste bureau met het grootste bestand

Ilse Relatiebemiddeling is het grootste bureau van Nederland op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden, met verreweg het grootste ledenbestand. Dat geldt zowel voor je eigen regio als voor de rest van het land (zie ook ons aantal consulenten).

2. De kwaliteit van je profiel > een betere match

Ilse Relatiebemiddeling gebruikt een wetenschappelijk erkende persoonlijkheidsvragenlijst, waarmee we een kwalitatief superieur persoons- en partnerprofiel opstellen. Gecombineerd met de expertise van onze hoogopgeleide consulenten, persoonlijke begeleiding en onze ervaring van bijna 20 jaar, kunnen we een betere match maken.

3. Je eigen vermogen > persoonlijk en deskundig advies over je relatievalkuilen

Over partnerrelaties is inmiddels veel bekend. Zo kunnen bijvoorbeeld bepaalde ideeën of verwachtingen je in je relatie parten spelen en is de hechting met je ouders van invloed op je partnerkeuze. De specifieke én binnen de relatiebemiddeling unieke deskundigheid van onze consulenten maakt dat wij middels advisering je relatievalkuilen kunnen opsporen en zo jouw eigen inzicht in wie het best bij je past en waarom te vergroten.

Bij welk relatiebureau heb je de hoogste slagingskans?

Samenvattend: ieder relatiebureau zegt (natuurlijk) dat ze je goed matchen en een hoge slagingskans bieden, maar dat wordt dan of niet onderbouwd, of is gebaseerd op oncontroleerbare claims aangaande gerealiseerde slagingspercentages. Ons bureau zegt niet alleen dat we je een hogere slagingskans bieden, maar maakt dat ook duidelijk aan de hand van heldere en verifieerbare informatie over de factoren die je slagingskans bepalen. En daarom biedt Ilse Relatiebemiddeling je als hoger opgeleide single de hoogste persoonlijke slagingskans.

Relatiebemiddelingsconsulenten van Ilse Relatiebemiddeling
Klik op een locatie voor de daar werkzame consulent(en)