Relatiebureau: werkwijze

Lid worden is eenvoudig. Eerst vraag je ons infopakket aan en kies je de inschrijfmogelijkheid waar je voorkeur naar uitgaat. Belangrijk daarbij is de vraag of je eventueel ook persoonlijke advisering en/of coaching wilt, of dat je alleen persoonlijke bemiddeling wilt.

Een inschrijving kan in alle gevallen alleen plaatsvinden via een persoonlijk intakegesprek. Na inschrijving stellen we vervolgens je bemiddelings- en presentatieprofiel op en matchen we je handmatig met al onze andere leden. Vervolgens starten we met de bemiddeling via zogenoemde bemiddelingsronden. Elke potentiële partner kandidaat wordt daarbij via de mail aan je voorgesteld middels een (anoniem gemaakte) presentatie van het betreffende lid voorzien van één tot drie goede foto’s.

Als zowel jij als de andere kandidaat het voorstel accepteren, krijgen jullie beiden via het bureau de aanvullende gegevens om met elkaar in contact te komen. Vervolgens koppel je het resultaat daarvan terug aan het bureau. Blijken de ontmoetingen toch onvoldoende te klikken, wordt jouw account weer meegenomen bij de volgende bemiddelingsronde. In het andere geval uiteraard niet, dan krijg je alle tijd om het contact verder te onderzoeken en wordt een afspraak gemaakt om over een maand of drie weer contact te hebben.

Nadere informatie aanvragen?

Voor het aanvragen van de inschrijfmogelijkheden met bijbehorende tarieven kun je hier klikken. Je ontvangt de informatie dan per mail.

Relatiebemiddelingsconsulenten van Ilse Relatiebemiddeling
Klik op een locatie voor de daar werkzame consulent(en)